Bemutatkozás


A Császár Ügyvédi Irodát 2015-ben alapítottam, miután kiváltam a korábbi, két kollégámmal alapított társas ügyvédi irodából. Jogi szolgáltatásaimat mind külföldi, mind hazai ügyfeleknek nyújtom eseti, illetve állandó jelleggel. Előbbieket főként olasz természetes és jogi személyek alkotják, mindemellett spanyol, belga, német, izraeli és román ügyfelek is megtisztelnek bizalmukkal. Munkámat magasan képzett ügyvédjelölttel együtt végzem, mely hozzájárul a magas szintű és gördülékeny munka végzéséhez a folyamatosan változó jogi környezetben.

Az Iroda polgári-, gazdasági-, társasági jogi, nemzetközi magánjogi és nemzetközi gazdasági jogi ügyekkel foglalkozik; üzleti, peres és nem peres eljárásokban látjuk el ügyfeleink jogi képviseletét, amely keretében mi tartjuk a kapcsolatot ügyfeleink partnereivel, hatóságokkal, bíróságokkal és kollégáinkkal. Munkánk során ügyfeleink az elsők, így személyre szabott jogi és üzleti szemléletű tanácsokat és megoldásokat adunk a megbízhatóság, szakértelem és alaposság elvét szem előtt tartva.

Ezt a honlapot a Császár Ügyvédi Iroda, a Szegedi Ügyvédi Kamarában bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,

melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

A honlapot készítette © 2016 PcGondnok. Minden jog fenntartva.